Waarom Green Edge?

Mens en natuur verbonden. Dat is wat Green Edge bijzonder maakt. Bij Green Edge gaan gezinnen samen het avontuur aan, maar altijd op een manier die bij hen past. Green Edge is er dan ook voor ieder lid van de familie! Maar het avonturenbos brengt veel meer: levendigheid in de regio, een mooie speelplek voor kinderen uit de omgeving en werkgelegenheid.

De voordelen die het Green Edge Avonturenbos met zich meebrengt zijn zeer divers. Voor het gemak hebben we ze onderverdeeld in voordelen voor de directe omgeving, voor de regio en voor het milieu. Bij Green Edge gaan bezoekers een avontuur aan. Datzelfde geldt voor de omgeving. Het avonturenbos levert echter ook enorm veel kansen en mogelijkheden voor het gebied op.

Een buitenkans
Wat te denken van de werkgelegenheid die er ontstaat? Van bijbaan naar parttime baan of een volledige werkweek. De vacatures die moeten worden ingevuld beloven voor elk wat wils. Ook voor de regio is het een buitenkans. Zo wil de gemeente Hoogeveen graag de meest kindvriendelijke gemeente van Nederland worden. Ook dat levert kansen op voor het gebied. Denk aan extra toeristen en dagjesmensen en daarmee levendigheid en het behoud van (sociale) voorzieningen. En wat zou de meest kindvriendelijke gemeente nou zijn zonder zo’n mooie buitenspeelplek, helemaal speciaal voor kinderen?

Bekijk de voordelen voor de directe omgeving
Green Edge in Pesse